خوردن آلو خشک شابلون در مقادیر متوسطی که در غذا یافت میشود اغلب بیخطر تلقی میشود ، و احتمالاً مصرف آن در دوزهای دارویی حداکثر تا 12 ماه بیخطر است، اما ممکن است باعث تعدادی از مشکلات معده شود، مانند: گازها و اسهال.
و هلو خشک یا هسته میوه می تواند مانع حرکت غذا در معده شود معده و روده اگر به طور کامل بلعیده شود.
موارد منع مصرف هلو هلو می تواند باعث واکنش های آلرژیک در افرادی شود که قبلاً به گیاهان صورتی حساسیت دارند.
مانند: زردآلو، هلو و گیلاس در مورد زنان باردار یا شیرده باید در مواد غذایی به مقدار متوسط مصرف کنند، زیرا شواهد کافی در مورد بی خطر بودن مصرف آن در دوزهای دارویی وجود ندارد.
سوالات متداول در مورد هلو آیا برگ و دانه هلو خوراکی است و فوایدی دارد؟
برگ و دانه هلو دارای ترکیبی به نام هیدروژن سیانید است که یک ترکیب سمی است و باعث ایجاد طعم تلخ در این برگ ها می شود و از این رو مقدار هیدروژن سیانید در برگ ها بسیار کم است و ممکن است مضر نباشد اما بهتر است احتیاط کنید و از خوردن آن خودداری کنید، زیرا قرار گرفتن در معرض مقادیر زیاد این ترکیب آسیب جدی به سلامتی بدن وارد می کند.
آیا هلو فواید خاصی برای زنان باردار و جنین دارد؟
در مطالعات انجام شده هیچ مزیت خاصی از هلو برای زن باردار و جنین وی مشاهده نشد و همانطور که قبلاً ذکر شد به زنان توصیه می شود در دوران بارداری هلو را در حد اعتدال و به مقدار موجود در غذا مصرف کنند و از خوردن آن خودداری کنند.
مقادیر بزرگتر از آن، و برای مطالعه بیشتر در مورد موضوع، می توانید به بخش آسیب هلو برگردید.
آیا هلو فواید خاصی برای کودکان دارد؟
همانطور که قبلا ذکر شد؛ هلو سرشار از مواد مغذی فراوانی است که برای سلامتی بدن مفید است و به همین دلیل میتوان آن را برای به دست آوردن این فواید به کودکان عرضه کرد و میتوان از 6 تا 8 ماهگی شروع به عرضه هلو به نوزادان کرد.
و همچنین باید پوست کنده شود و به قطعات کوچکی بریده شود که خوردن آن برای کودک راحت باشد و همچنین باید پخته شود، آن را بخارپز یا آب پز یا تفت داده تا نرم شود و کودک می تواند آن را بخورد.
آلو چیست و چه فوایدی دارد؟
آلو میوه آلو خشک است و یکی از میوه های خشک سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی به شمار می رود و به همین دلیل یکی از مواد غذایی سالم به حساب می آید.
آلو همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.