چای احمد کلاسیک باعث طلاق یک زوج چینی شد!

به نظر می رسد مضرات نوشیدن چای بلافاصله پس از خوردن غذا از جذب آهن در غذای مصرف شده جلوگیری می کند و مشخص شد که تانن های موجود در چای بیشتر از منابع حیوانی از جذب آهن از منابع گیاهی جلوگیری می کند.

بنابراین گیاهخواران به خصوص در صورت ابتلا به کمبود یا عدم جذب آهن باید توجه داشته باشند و برای جلوگیری از این امر ترجیحاً بین وعده های غذایی مصرف شود.

اثرات مضر نوشیدن چای با معده خالی

نوشیدن زیاد چای یا نوشیدن آن با معده خالی و با معده خالی باعث تهوع یا درد معده می شود.

این به دلیل وجود ترکیبات اژدها است که بافت های دستگاه گوارش را تحریک می کند.

برای جلوگیری از این امر می توان چای احمد کلاسیک را با کمی شیر یا با غذا میل کرد.

به طوری که تانن ها به کربوهیدرات ها و پروتئین ها متصل می شوند و باعث کاهش سوزش معده می شوند.

چای

همچنین بخوانید : چای برای درمان سردرد

چگونه چای درست کنیم؟

چای یک نوشیدنی عالی برای بازگرداندن انرژی و تمرکز و جایگزینی عالی برای نوشیدنی هایی است که دارای درصد بالایی از کافئین هستند و به راحتی می توان آن را به رژیم غذایی روزانه اضافه کرد و با افزودن آب داغ به کیسه ای چای تهیه می شود.

یا برگ های چای را به مدت 3 تا 5 دقیقه دم کرده و طبق ذائقه شخصی چند دقیقه دم کرده سپس برگ ها یا چای کیسه ای را بردارید و بنوشید.

ایده هایی برای نوشیدن چای

می‌توانید ایده‌هایی را برای نوشیدن چای امتحان کنید، مانند اضافه کردن مقداری قطره لیمو، برگ نعناع، ​​یا ادویه‌هایی مانند دارچین، زنجبیل یا شیر، و همچنین می‌توان آن را به جای شکر معمولی با عسل شیرین کرد.

مقدار مجاز چای

ترجیحاً از 200 تا 300 میلی گرم کافئین که تقریباً معادل 2 تا 3 فنجان چای است، بیشتر از کافئین مصرف نکنید .

چای با فواید فوق العاده آن متمایز می شود.

زیرا حاوی درصد بالایی از پلی فنول ها است که ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند کاتچین ها هستند که با آسیب سلول های بدن ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند و سلامت عمومی را بهبود می بخشند.

چای سبز و سفید از مفیدترین انواع آن هستند. چای، زیرا محتوای این مواد را افزایش می دهند.